Wat maakt MGO Manuka Honing zo speciaal en uniek

Manuka New Zealand’s  MGO Manuka Honing

Uniek uit Nieuw Zeeland

Nieuw Zeelandse Manuka Honing is de enige 100% natuurlijke voeding in de wereld waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat het een  effectieve en betrouwbare unieke hoog kwalitatieve activiteit heeft. In 2008 deden Duitse wetenschappers een ontdekking dat deze uitzonderlijk hoge niveaus van Methylglyoxal in Manuka Honing uitsluitend verantwoordelijk zijn voor de unieke en betrouwbare bioactiviteit.

Manuka New Zealand produceert monoflorale Manuka Honing met verschillende sterktes, variërend van 30 mg/kg tot 550 mg/kg, zodat de consument zelf de producten kan kiezen. Hoe hoger het Methylglyoxal gehalte, hoe sterker de Manuka Honing is.

MGO Certificeringssysteem

Het meten van Methylglyoxal is een exacte wetenschap.  Als voorbeeld: monoflorale MGO 400+ Manuka Honing is getest en gecertificeerd op ten minste 400 mg/kg Methylglyoxal, het minimum dat nodig is voor de unieke gezondheidsvoordelen. Lees meer over de onderzoeken van Professor Thomas Henle en Professor Peter Molan.

Methylglyoxal (MGO)

MGO Manuka Honing is het enige voedsel in de wereld dat tot nu toe gevonden is met een significant Methylglyoxal gehalte variërend van 20 mg/kg tot meer dan 800 mg/kg. Ter vergelijking: alle andere wereldwijd geteste honingen varieerden van 0 tot 5 mg/kg, andere voedingsmiddelen van 0 tot 10 mg/kg echter met koffie en cacao als uitzondering met waardes tot 45 mg/kg.

Waarom kiezen voor Manuka New Zealand MGO Manuka Honing?

Manuka New Zealand volgt al jaren op de voet alle onderzoeken, ontdekken van de geheimen en unieke kwaliteiten van Manuka honing, het beschermen en optimaliseren van de zuiverheid en de buitengewoon natuurlijke eigenschappen. Daarnaast blijft Manuka New Zealand haar expertise ontwikkelen met haar wetenschappelijke onderzoekspartnerschappen.

Expertise van bijenkorf tot eindproduct

Het toegewijde team van specialisten bij Manuka New Zealand (ongeveer 1 miljard bijen) zorgen voor zorgvuldigheid en zorg voor deze zeldzame en speciale honing bij elke stap van het proces.

100% oorsprong uit Nieuw-Zeeland

Elke pot is terug te voeren tot de imker waar hij vandaan kwam en is zorgvuldig getest, verpakt en veilig afgesloten, allemaal hier in Nieuw-Zeeland in onze gespecialiseerde honingfabriek; lees meer in de kwaliteitsgarantie

Getest en gecertificeerd voor MGO-potentie, zuiverheid en kwaliteit
Elke batch is getest, zodat u erop kunt vertrouwen dat onze premium MGO Manuka-honing precies is wat hij belooft te zijn.

Manuka New Zealand – MGO Manuka Honingen

Manuka New Zealand  monoflorale MGO Manuka Honingen komen uit afgelegen, ongerepte gebieden van Nieuw-Zeeland. Manuka New Zealand’s team van honingspecialisten verzorgt en verzorgt zorgvuldig deze zeldzame en speciale honing en legt de levende energie van de natuur van Nieuw-Zeeland vast in elke lepel.

© Copyright Manuka New Zealand B.V (EUROPE) 2019 - 2020 - All rights reserved. Manuka New Zealand guarantees the unique quality of its Manuka Honey and is recognizable by the Manuka New Zealand logo and the gold MGO guarantee indication. | Manuka New Zealand Manuka Honey; processed and packaged in New Zealand; Authentic Manuka Honey from New Zealand.